Om betaversion

Vigtigt: Betaversioner er ikke til brug i USA.

Vi vil gerne høre om din oplevelse med at bruge vores nye funktioner og invitere dig til at blive betatester. Betaversionen indeholder nye funktioner, du kan prøve, før de udgives officielt.

Vær opmærksom på, at betaversioner kan være mindre stabile end den endelige version, der officielt er udgivet til offentligheden. Du kan støde på problemer såsom appnedbrud, funktioner der ikke fungerer korrekt, eller utilgængelige tjenester.

Betaversionen er gratis. Appens funktionalitet kan dog være begrænset (f.eks. kan køb være utilgængelige). Læs venligst alle betaversionens vilkår og betingelser omhyggeligt i slutbrugerlicensaftalen.

Bemærk: Du må kun bruge programmet i overensstemmelse med de funktioner, der leveres af den installerede version af programmet. Det gule mærke ud for programikonet og "Beta" tilføjet til programnavnet i vinduet Om angiver, at du bruger betaversionen af programmet.

Før du begynder at betateste programmet, bedes du læse afsnittet Beta og abonnementer omhyggeligt.

Deltag i betatest

Send feedback

Afslut betatest